Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Greysanatomy - grey's anatomy online kijken
Grey's Anatomy Online Kijken
Greys-anatomy, online grey's anatomy kijken! - hyves.nl. het vrienden netwerk hyves is sinds de start in oktober 2004 uitgegroeid tot nederlands populairste site, met meer dan 9 miljoen leden en 6,5 miljard pageviews per maand. meer dan 9 miljoen nederlanders communiceren met hun vrienden en netwerk op hyves via weblogs, foto albums, persoonlijke tips, marktplaatsen en hyves (clubs) bij een netwerk van directe vrienden en 2e graads vrienden. deze pagina gaat over greys-anatomy, , online grey's anatomy kijken!
http://greys-anatomy1.hyves.nl/forum/3055548/avxC/Online_Grey_s_Anatomy_kijken
Gerelateerd
 • Grey's Anatomy: Waarom we na 10 jaar nog steeds blijven ki..
  Actualiteit Series : Het is eerder een uitzondering dezer dagen dat een serie ouder wordt dan 10 jaar. Grey?s Anatomy is nochtans geslaagd in deze opzet, bij de start van het elfde seizoen. De medische show bekijken is, bij momenten, thans een hele karwei geworden? Toch spreken de feiten voor zich: we volgen iedere week. Waarom?
 • Homofoob terug in Grey's Anatomy
  Isaiah Washington werd ooit ontslagen bij Grey's Anatomy omdat hij iets tegen homo's had, maar de acteur keert nu eenmalig terug.
 • Derek gaat weg uit Grey's Anatomy
  Ooit waren Derek en Meredith het gouden koppel van de Amerikaanse televisie. Maar das war einmal. Nu vertrekt Derek voor onbepaalde tijd uit Seattle.
 • Grey's Anatomy: seizoen 11
  We hebben het ook maar van horen zeggen, maar naar het schijnt durven vrouwen weleens op fout mansvolk te vallen. Mannen van wie je op voorhand weet dat...
 • 'Vrouwen geÔntimideerd op set Grey's Anatomy'
  Een voormalig setassistent beweert dat de beeldregisseur van Grey's Anatomy zich misdragen heeft tegenover vrouwelijke medewerkers.
 • Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo onzeker over acteertoekom..
  Ellen Pompeo weet nog niet of ze nog doorgaat met acteren als†Grey's Anatomy†ooit stopt. De actrice speelt al elf jaar de hoofdrol in de serie en twijfelt of ze nog wel iets anders wil.
 • 10 dingen die je nog niet wist over Grey's Anatomy
  De levens van knappe doktoren gaat niet alleen maar over rozen, zo veel is wel duidelijk. Al tien seizoenen lang volgen we de ups en downs in Seattle Grace Hospital (later Grey - Sloan Memorial), maar wist jij deze 10 dingen?
 • 'Homofobe' acteur terug in Grey's Anatomy
  Grey's Anatomy-acteur Isaiah Washington werd zeven jaar geleden ontslagen omdat hij een aantal homofobe opmerkingen maakte tegen zijn collega, maar maakt nu toch een comeback in de serie.
 • Tweede kindje voor Grey's Anatomy-acteur
  Een tweede kindje is op komst in het gezin van Grey's Anatomy-acteur Jesse Williams (34) en zijn vrouw Aryn Drake-Lee. Het kindje wordt nog voor het einde van de zomer verwacht.†